Expertiza & Audit

Contabilitate si Expertiza Fiscala

Scopul auditului este de a constata daca situatiile financiare reflecta imaginea fidela a realitatii din cadrul companiei.

Serviciile de auditare se concretizeaza intr-un raport de audit financiar specific care va reflecta starea de sanatate a societatii. Acest raport reprezinta cartea de vizita a firmei, a conducerii unei companii in privinta credibilitatii financiare a acesteia in fata tuturor celor interesati, de la actionari, anagajati si clienti pana la autoritati fiscale, banci, institutii de reglementare, furnizori si clienti.

Firma noastra este specializata in servicii de audit financiar, realizand pentu dumneavoastra rapoarte de audit financiar complete. De asemenea, prin realizarea operatiilor economice in conformitate cu legile si reglemetarile in vigoare, auditorii notstri se asigura ca toate riscurile fiscale si financiare sunt reduse la minim.

Auditorii nostri au o experienta vasta, in divesre domenii si indstrii, dobandind capacitatea de a va oferi siguranta de care aveti nevoie pentru afacerea pe care o desfasurati.

Echipa noastra incepe prin a intelege afacerea dumneavoastra, riscurile potentiale precum si procesele administrative, concluzionand cu un audit eficient pentru dumneavoastra. Expertii nostri in audit financiar detecteaza si indeparteaza cu rapiditate zonele de potential risc.

Serviciile de audit pe care le oferim sunt :

audit statutar / audit intern